Varje år sedan 2002 har Ronneby Brunnspark fyllts med välputsade veteranfordon under Nostalgia Festival. En kär folkfest för hela familjen, där charmiga fordon och musik samsas i parkens grönska.

Så ska det så klart fortsätta vara, men interna organisationsförändringar hos arrangören Albinsson & Sjöberg, tillsammans med ett rejält omtag av projektet i sena timmar gör att vi får vänta till 2025 innan vi kan besöka Nostalgia Festival igen.

– Vi känner att vi inte kan ge projektet den tid och rättvisa som det förtjänar just nu, säger Daniel Lindstedt som är eventansvarig på Albinsson & Sjöberg.

Den huvudsakliga anledningen till uppehållet är att festivalen ska få en uppdatering vad det gäller koncept och utförande. 2025 blir det mer musik och mer fokus på fordon från åren mellan 1970 och 1990-talet. Det blir kläder, livsstil, mode – allt som är härligt nostalgiskt!

– Vi vill lyfta evenemanget, säger Stig L Sjöberg som är grundare av Albinsson & Sjöberg. Nostalgia Festival är ett anrikt evenemang med mycket god renomé. Vi väntar hellre ett år än att genomföra ett evenemang som inte fullt ut lever upp till folks förväntningar.

Det Karlskronabaserade företaget ligger redan långt fram i planeringen av ett Nostalgia Festival 2025 med nytt innehåll och ny projektledare.

– Nu hämtar vi andan 2024 och välkomnar alla besökare tillbaka 2025, till ett Nostalgia Festival som blir större, bättre, bredare och förhoppningsvis trevligare och roligare än någonsin, avslutar Daniel.

Varmt välkomna!