Årets vackraste träff för fordonsentusiaster

Välkommen till Nordens kanske vackraste festival för genuina fordonsentusiaster. Ronneby Brunnspark lockar tusentalet klassiker i form av stiliga bilar, motorcyklar, mopeder, lastbilar och båtar av högsta klass. En sommarutställning utöver det vanliga. Sommarens stora familjefest i Ronneby Brunnspark välkomnar alla!

Varmt välkomna till Nostalgia Festival 2018!

Finbilsparkering
I parken har vi vår Finbilsparkering. Om du kör en ”finbil” kommer du att få en klisterdekal av våra funktionärer på rutan när du närmar dig parken. Därefter blir du invinkad att parkera vägg i vägg med utställningen. Här betalar du vanlig entré, men ingen parkeringsavgift. Tänk på att finbilsparkeringen kan bli full och vi öppnar den som vanlig entré klockan 10.00.

Concours de Charme
Concours de Charme är en av festivalens höjdpunkter. Med deltagare ekiperade i tidstypiska kläder som, under skratt och jubel, tävlar med sina fordon. Vem charmar den namnkunniga juryn allra bäst?

Veteranbåtar i dammen
Festival såväl på land som i vatten blir det även 2018. I parkens damm visas tjusiga veteranbåtar som tävlar om vilken som är vackrast. Blekinge är ju känt för att vara en av landets båttätaste regioner.

People’s Choice
Nostalgia Festival var inte först, men nu tillhör vi de allra bästa. I vackra Ronneby Brunnspark bedöms alla medverkande fordon i olika klasser och publiken röstar med stor entusiasm fram sin favorit i People’s Choice för 16:e gången.

Sveriges Snyggaste Bil 2018
För 42:e året i rad ska den snyggaste bilen i landet utses. Sveriges mest kända skönhetstävling för bilar har ännu en gång final i Ronneby. Av tio fordon som tagit sig till final ska ett utses till Sveriges Snyggaste Bil 2018. Anmälan och mer information om tävligen hittar du här.

 

Boende
Både i och runt Ronneby finns flera boendealternativ. Många blir snabbt uppbokade under helgen för Nostalgia Festival, därför rekommenderar vi att ni är ute i god tid.