Pressmeddelande

Nostalgia Festival, Sveriges finaste bilutställning

För 18:e året i följd arrangeras Nostalgia Festival i anrika Ronneby Brunnspark. Här samlas den 29 juni närmare 1000 fordon . Det blir bilar, motorcyklar, mopeder, lastbilar, traktorer och klassiska båtar – och allt med mycket hög klass. Fordonen värvas med musikunderhållning, veteranmarknad, mattält, trampbilar och mycket mer!

Första lördagen efter midsommar arrangeras traditionsenligt Nostalgia Festival i Ronneby brunnspark med Albinsson & Sjöberg och tidningen Nostalgia Magazine som arrangör.

För de som gillar fordon på två hjul kommer också få sitt lystmäte mättat. Motorcyklar, mopeder och cyklar i världsklass kommer att ställas ut samt en stor MC-defilering på stora scen inleder festivalen strax efter att entréerna öppnat.

Det är inte enbart fordon som finns att beskåda utan även klassiska båtar! Mitt inne i parken ligger en vacker damm som under festivalen kommer husera ett antal fina klassiska båtar. Båtexperten Anders Værnéus finns på plats för att berätta om varje båt.

Festivalen bjuder även på bred musikunderhållning, i år ”The Sandman sisters” och unge boogie-woogiestjärnan Emilio Walter.

I parken finns mattält och servering och för barnen anordnas Barnens Nostalgia där det finns trampbilar och hoppborg. Så räkna med att Nostalgia Festival blir en heldag för hela familjen! Som avslutning för dagen genomförs traditionsenligt prisutdelningen i Sveriges Snyggaste Bil där vinnaren går vidare till Oslo Motor Show och ”Skandinaviens Flotteste Bil” utses.

– Som alla år har vi en otroligt hög klass på bilarna som tävlar i Sveriges snyggaste bil. 

För ytterligare information kontakta Hans-Ove Boberg, projektledare för Nostalgia Festival ,+46 455 335 345 hans-ove.boberg@fabas.se.