Pressmeddelande

Med anledning av den pågående pandemin i samhället har Albinsson & Sjöberg idag beslutat att ställa in Nostalgia Festival som skulle arrangerats i Ronneby Brunnspark den 27 juni.

– De restriktioner som råder samt den framtida osäkerheten gör att vi redan nu känner att vi behöver dra i handbromsen, säger eventansvarig Daniel Lindstedt.

Det är en tradition på 18 år som bryts i och med det inställda evenemanget. Ett beslut som var tråkigt men fullt nödvändigt för att garantera besökare och utställares säkerhet.

– Det är klart att detta känns jättetråkigt. Vi hade många roliga saker på gång och kände verkligen att intresset var stort i början av året. Men självklart kommer säkerheten för besökare och utställare alltid först! säger projektledaren Hans-Ove Boberg.

Trots den dystra tid som råder ser Albinsson & Sjöberg ljust på framtiden och planerar att komma tillbaka med Nostalgia Festival som vanligt den 3 juli 2021. Alla nya och gamla besökare hälsas då välkomna till en fullspäckad Brunnspark i Ronneby med en mängd nya och trevliga inslag.

Kontaktpersoner för frågor från media är Eventansvarig Daniel Lindstedt, 0702-77 07 79.
Praktiska frågor kring eventet hänvisas till Projektledare Hans-Ove Boberg 072-451 44 45.